Tannak-2017-sept-swe 4.jpg

Djurspårning - extrema miljöer kräver extrema lösningar

Tannak International har mer än 10 års erfarenhet av rennäringens utmaningar. Vårt djurspåringssystem är utvecklat för att möta näringens krav på tillgänglighet och robusthet i extrema miljöer. Med Tannak Internationals lösning slipper du hantera batteribyten, kan kommunicera i otillgängliga områden, och får fler positioner per dygn än med något annat system på marknaden.

Våren 2018 introducerar vi renspårning som tjänst

En tjänst
Du betalar inte för GPS sändare, appar eller nätverk. Allt ingår i vår nya tjänst.

Alltid ny teknik
Applikationer och nätverk uppdateras kontinuerligt. Vartannat år får du nya GPS sändare av oss, du har alltid tillgång till den senaste tekniken på marknaden. Allt ingår i vår tjänst.

Ärligaste garantin på marknaden
Med Tannak Internationals renspårningstjänst betalar du bara för något som fungerar... det blir inte ärligare än så!

Kontakta oss på Tannak International.


Kundberättelser

"Kostnader för helikopter under samlingar har näst intill halverats från 600,000 kr till 320,000 kronor."

"Vad som vanligtvis tar 3 till 4 dagar att upptäcka får vi reda på på en gång. Och vad som vanligtvis brukade vara en hel dags sökande är reducerad till mindre än 2 timmar."

"Vi hittade en nyfödd kalv i gott skick idag tack vare Tannak!"

"Tannak har gjort det möjligt för oss att effektivt hålla reda på renarna medan tiden spenderad letandes genom skogarna har reducerats signifikant."

"Det sista jag gör innan jag går och lägger mig är att logga in i OnTrack, och det första jag gör på morgonen är att logga in i OnTrack."