VD: Peter Selemark
IMG_0273
Peter har en lång erfarenhet inom försäljning och affärsutveckling och har arbetat i ledande positioner de senaste femton åren. Peter började på Tannak december 2013. Innan Tannak har han arbetat på DIBS och satt i ledningen med ansvar för affärsutveckling och försäljning, varit med och grundat SALESGEN och var under fem år försäljningschef på IBM Software Group. Karriären har alltid präglats av komplex lösningsförsäljning och marknadsutveckling både i Sverige och internationellt.

Sedan starten på Tannak har han genomfört en översyn av hela lösningen och lagt grunden till den möjlighet som idag ligger framför bolaget. Peter har en MBA från Henly Business School
Optioner:  750 000

Verksamhetschef: Anna Brunell
Anna har en lång erfarenhet av marknadsföring från IMG_0458
IT-branschen på ledande positioner inom bolag som Careda/TurnIT och Computer Associates. Annas intresse för verksamhetsutveckling tog över och hon har de senaste åren arbetat med det på olika bolag. Senast kommer hon från Däckia där hon arbetat med utveckling av affärsystemet, uppbyggnad av supportorgansation och framtagning och vidarutveckling av företagets tjänster.